Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Bu nedenle daha erdemli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye esenlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu verişi mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası özellikle sarhoş olmak üzere tasarruf amacına ve kullanan şahıs skorsına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgeniş insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kırmızıışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal etmek ve montajını tutmak yangın kapısı binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Firmaların umumi olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Döşek Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı açarak; zirda bulunan Garaj adına iniş ciğerin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın gestaltda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 grup bir kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla müşterek işlem adımları genellikle şunları içerir:

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına birebir koca birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page